Головна Новини Туристичний сезон 2020: як і де відпочиватимуть тернополяни в час карантину

Туристичний сезон 2020: як і де відпочиватимуть тернополяни в час карантину

Тернополяни планують відпустки, навіть попри карантин. Хтось, як і раніше, віддає перевагу євротуризму, а хтось готовий експериментувати із можливостями подорожувати Україною.

Про це нам розповіли в турагенції. Хоч стаціонарно вони ще не працюють, та навіть в режимі онлайн чимало тернополян вже цікавляться пропозиціями.

Директорка туристичної агенції Тетяна  Базар каже, зараз чимало країн готові приймати наших громадян у себе. Головне, дочекатися повноцінного відкриття українських кордонів, яке попередньо заплановано на середину червня. Пані Тетяна уточнює – Болгарія та Греція уже готові приймати наших туристів, а Грузія, Кіпр, Чорногорія та Єгипет готуються до цього з 1-го липня, повідомляє Т1Т1

В турагенції зауважують, цьогоріч дуже популярним буде внутрішній туризм. У топі – гірський відпочинок у Карпатах і курорти Чорного та Азовського морів. Попри карантин більшість людей все-таки не планують вибиратися за кордон, переживають за здоров’я. Думки тернополян, з якими спілкувалась наша знімальна група – розділились. Ті, хто звикли до закордонних курортів, чекатимуть поки відкриють кордони. Інші – таки вивчатимуть цікаві місця України, або й взагалі відмовляться від відпочинку цьогоріч.

Європа, Азія, Африка…чи все ж відпочинок в Україні – обирати лише вам, та з впевненістю можна сказати, цей туристичний сезон точно відрізнятиметься від попередніх.