Головна Новини Три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися на Тернопільщині за минулі вихідні

Три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися на Тернопільщині за минулі вихідні

Три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися за минулі вихідні на автошляхах області. Потерпіли як пішоходи, так і водії.
11 серпня до працівників Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні. Лікарі повідомили, що до приймального відділення поступив пацієнт з травмами отриманими внаслідок автопригоди. Поліцейські з’ясували, що потерпілий кременчанин 1959 року народження раптово вийшов на проїжджу частину поза межами пішохідного переходу та потрапив під колеса автомобіля «Опель» під керуванням місцевого мешканця.
У водія взято забори крові на вміст алкоголю, авто направлено на арештмайданчик. Слідчі встановлюють детальні обставини пригоди.
12 серпня травмувався ще один мешканець Кременеччини. ДТП трапилося близько 23 години на автодорозі «Кременець-Почаїв».  21-річний водій скутера не впорався з керуванням та впав на асфальт. Жителя Почаєва з закритою черепно-мозковою травмою та обширними травмами обличчя направлено до лікарні.
Дорожньо-траспортну пригоду з потерпілими задокументували працівники поліції в Козівському районі. Мешканець села Дибще керуючи автівкою ВАЗ  2106 при в’їзді до селища Козова з’їхав з дороги у кювет. В результаті автопригоди травмувалася пасажирка транспортного засобу. Потерпілу з вивихом плеча та травмами голови медики доправили до районної лікарні.
При перевірці водія на стан алкогольного сп’яніння алкопристрій підтвердив, що водій вживав спиртне. На нього складено адмінпротокол згідно статті 130  Кодексу України про адміністративні правопорушення.