Головна Новини Транспортне сполучення на Тернопільщині: які напрямки доступні

Транспортне сполучення на Тернопільщині: які напрямки доступні

На Тернопільщині відновили транспортне сполучення. Щодня у касах автовокзалу обласного центру касири продають по кілька сотень квитків на різні напрямки. Проте й надалі залишаються ті напрямки, які частково не доступні. Про дотримання умов карантину та роботу станції журналістам “Файного міста” розповіла начальник відділу пасажирських перевезень Ганна Юрковська, повідомляє Файне

Як повідомила Ганна Юрковська, на сьогоднішній день повністю відновлене транспортне сполучення в межах області з усіма районними центрами, доступні всі види перевезеь. Частково відновлюється сполучення з Львівською, Рівненською та Чернівецькою областями.

“Відновлено сполучення “Золочів-Тернопіль” – це Львівська область. Також з 30 червня розпочали курсувати автобуси за напрямком “Львів-Кам’янець-Подільський” та “Львів-Чернівців”, які проходять через станцію “Тернопіль”. На всі види перевезень дозволено перевозити пасажирів тільки по кількості місць для сидіння”, – зазначила начальник відділу пасажирських перевезень.

На автостанції карантинних вимог дотримуються. Дезінфекцію проводять як у салонах транспортних засобів, так і на території вокзалу. Також проводиться температурний скринінг пасажирів. За словами Ганни Юрковської, жодного випадку, коли б було виявлено погіршення стану здоров’я, не було. В зал автостанції, аби придбати квиток, пасажирам дозволено заходити лише у масках. Перебувати у залі очікування поки що заборонено.