Головна Новини ТОП 3 новобудови Тернополя комфорт класу з трендовим дизайном фасаду по версії...

ТОП 3 новобудови Тернополя комфорт класу з трендовим дизайном фасаду по версії VN.COM.UA

Архітектурна композиція житлового комплексу – досить важливий параметр від час вибору об’єкта. Багато інвесторів крім вартості квартири, локації та якості будівництва звертають увагу на дизайн багатоповерхівок. Покупцям хочеться жити в гарній будівлі, яка виділяється на фоні інших та підкреслює смак власника.

На щастя, за 20 років будівельні компанії помітно просунулися в цьому плані. Забудовники орієнтуються на західний ринок нерухомості, тому вони проектують новобудови Тернополя з урахуванням сучасних тенденцій. Крім того, багато девелоперів безпосередньо орієнтуються на побажання покупців, якими вони діляться на форумах та спеціалізованих веб-ресурсах.

Внаслідок цього в місцевих більше немає проблем у гарних будівлях та можна легко підібрати ідеальний варіант для покупки. Якщо теж цінуєте стильний дизайн новобудов, тоді візьміть до уваги список із 3 об’єктів Тернополя з фасадом, що запам’ятовується.

  • ЖК «Енергія» (вул. Енергетична, 5а, від 15 300 грн за 1 м2)

Концепція проекту відповідає найвищим європейським стандартам та заворожує вдалою комбінацією відтінків. Багатоповерховий будинок зводиться за цегельною технологією, утеплюється пінополістиролом та гарантує комфортне проживання. Всередині житлових приміщень зберігається оптимальна температура повітря в будь-яку пору року.

З інших плюсів будівлі варто виділити те, що на вікнах монтуються енергоощадні склопакети. Водночас на деяких балконах та верхніх поверхах девелопер встановлює панорамні вікна. Унаслідок цього всередину проникає більше природного світла, а доступний простір видається ширшим. Висота стель у квартирах «Енергії» становить 2,75 м, що теж створює відчуття простору в будинку.

Прибудинкова територія теж обладнана щонайкраще:

  • авторський ландшафтний дизайн;
  • обгороджений сіткою спортмайданчик;
  • прогулянкові алеї;
  • зона відпочинку з лавками;
  • ігровий майданчик;
  • гаражні бокси;
  • гостьовий та підземний паркінг.

Подвір’я об’єкта закрите для сторонніх, тому власникам не доведеться турбуватися щодо власної безпеки. Чужі люди або зловмисники не проникнуть на територію непоміченими.

У продажу доступні квартири з 1, 2 або 3 кімнатами площею 38-90 квадратних метрів. За бажанням інвестори можуть вибрати варіанти в стані під ремонт або з чорновим оздобленням.

  • ЖК Green Line (вул. Новий Світ, 41, від 14 350 грн 1 м2)

Ще одна багатоквартирна будівля з приємною архітектурною композицією й сучасним облаштуванням подвір’я. Фасад 9-поверхового будинку виконаний у трьох відтінках – коричневому, молочному та салатовому. Відтінки гармонійно поєднуються, надають комплексу цікавий вид та виділяють його на фоні інших споруд.

Останнім часом новобудови України отримують високі стелі, не нижче 2,7-2,75 м. Завдяки такому рішенню квартири наповнюються повітрям, мешканці мають можливість вибирати найкращі освітлювальні прилади. Green Line теж не став винятком. Висота від підлоги до стелі тут становить 2,7 м. А ще, за аналогією з попереднім об’єктом, тут активно використовуються панорамні склопакети. Навіть взимку житлова площа буде добре освітлена, а компактні студії будуть виглядати просторішими.

Поруч із багатоповерхівкою відмінно розвинена інфраструктура. У кроковій доступності розташувалися школа, супермаркет, зупинки громадського транспорту та Тернопільський ставок. Немає потреби виїжджати за межі мікрорайону для завершення домашніх справ або розваг.           

  • ЖК Atlanta Tower (вул. Полковника Данила Нечая, 25, від 15 000 грн за 1 м2)

Atlanta Tower – один із найкращих прикладів сучасної міської житлоплощі. В архітектурній композиції новобудови переважають прості форми та натуральні відтінки. Тут використовується багато скла та металу, що надає будівлі розкішний зовнішній вигляд.

На відміну від попередніх 2 проектів зі списку цей комплекс не має на території дитячих або спортивних майданчиків. Дах стилобату використовується девелопером у якості зони відпочинку з лавками та сучасними LED-ліхтарями. У нижній частині стилобату девелопер розмістив підземний паркінг, де мешканці зможуть залишати свої машини.

З технічних особливостей комплексу необхідно відмітити наступне:

  • каскадне розташування поверхів;
  • монолітно-каркасна технологія будівництва;
  • утеплення фасаду;
  • підключення всіх необхідних інженерних мереж та комунікацій;
  • впоряджені під’їзні дороги для авто;
  • газон та чагарники навколо будівлі.

Мешканці можуть вибрати кілька доступних планувань нерухомості з 1, 2 або 3 кімнатами. Площа об’єктів становить 44-83 квадрати. Житлоплоща відмінно підійде як самотнім людям, так і родинам з дітьми та хатніми тваринами.