Головна Новини Топ корисних корпоративних подарунків на Новий рік

Топ корисних корпоративних подарунків на Новий рік

І на великому підприємстві, і в маленькій фірмі однаково радісно чекають наближення нового року.  Хвилююче очікування, підведення підсумків, планування та наведення порядку супроводжується підготовкою до майбутнього свята.  І не останнє місце відводиться корпоративним подарункам – для співробітників, клієнтів, партнерів. Можна нескінченно довго перераховувати кращі новорічні сюрпризи, але серед багатьох варіантів новорічні корпоративні сертифікати вже кілька років посідають провідне місце.  Хочете дізнатися, чому? Читайте нижче. А якщо ви бажаєте вибрати сертифікат для своїх колег чи партнерів, то можете перейти за посиланням: https://giftmall.com.ua/on/podarki-korporativnyye-na-novyy-god 

Традиційні новорічні привітання: за і проти

Задовго до настання свята керівників хвилює питання – що подарувати колегам і партнерам, щоб зміцнити репутацію підприємства і відносини в колективі і за його межами.  Традиційні сувеніри, листівки і шампанське – далеко не єдині привітання. До переліку традиційних, звичних і таких, що не вимагають зусиль подарунків входять також:

  • письмове приладдя та аксесуари для роботи або дозвілля- з пам’ятним гравіюванням і без нього;
  • грамоти та медалі – за кращий обсяг продажів або вклад в розвиток корпоративної культури;
  • премії в конвертах.

Але чи настільки бажані подібні привітання?  Чи потрібні вони персоналу або клієнтам? І якщо з преміями все зрозуміло, то інші варіанти поздоровлень викликають масу суперечок.  Чи так вони корисні, як здається?

Якщо ваш співробітник з вами не перший рік, то бейсболка, ручка або інші сувеніри корпоративного спрямування не викличуть в ньому теплих почуттів і радості від володіння.  Куди їх складати, та й навіщо вони потрібні в принципі в такій кількості?

Клієнти навряд чи зрадіють звичайній листівці або коробці цукерок – куди бажанішим отримати якусь більш відчутну вигоду.

Ось і виходить, що, витративши гроші на новорічні привітання, фірма не отримує очікуваної віддачі.  Як поводитись в такому випадку? Шукати такі подарунки, які кожному до душі, незалежно від статусу. І які мають на увазі конкретну вигоду – подарункові сертифікати.

Подарунковий сертифікат: гарантія успішного нового року

Чому в рейтингу кращих новорічних подарунків варто вибрати подарункові сертифікати, і хто їм буде радий?  Тому що на відміну від інших поздоровлень, саме вони:

  • Несуть очевидну вигоду кожному, до кого потрапляють в руки.  Сплачені наперед, вони дозволяють придбати вподобану річ без грошей або з мінімальною доплатою (якщо знадобиться).
  • Мають різний номінал – можна купити подарунки в залежності від рангу, статусу і цінності кожного співробітника або клієнта.
  • Найрізноманітніші сфери дають шанс вибрати універсальні або специфічні привітання для людей різного віку, інтересів і способу життя.
  • Коштують вони не дорожче за звичайну сувенірну продукцію, але набагато практичніше, потрібніше і зручніше останньої.

Шукаєте новорічні корпоративні подарунки?  Саме час замовити новорічні подарункові сертифікати – і отримати репутацію розумного і далекоглядного керівника.