Головна Новини ТОВ “Фірма Альтфатер Тернопіль” відзначило свою двадцять п’яту річницю із дня...

ТОВ “Фірма Альтфатер Тернопіль” відзначило свою двадцять п’яту річницю із дня появи компанії на ринку України

На фото – директор компанії Василь Орденас приймає вітання від колег з нагоди 20-річчя компаніїТОВ “Фірма Альтфатер Тернопіль”  відзначило свою двадцяту п’яту річницю із дня появи компанії на ринку України. Саме у 1995 році підприємство розпочало свою діяльність у Тернополі. Як згадує директор підприємства Василь Орденас, це був перший досвід, коли в Україну зайшов іноземний інвестор та продемонстрував європейський зразок поводження із відходами.

На жаль, через карантинні обмеження такий вагомий ювілей підприємству не вдалося відзначити, однак привітання дирекція отримує від колег з усієї України.

Важко переоцінити внесок саме ТОВ “Фірма Альтфатер Тернопіль”  у розвиток культури поводження із відходами в Україні. Європейський рівень у галузі поводження із відходами, рух у ногу із сучасним світом, дотримання екологічних норм та совісна праця – таке кредо директора компанії Василя Орденаса.

Нагадаємо, що компанія ТОВ Фірма «Альтфатер Тернопіль» працює на українському ринку у сфері поводження з відходами з 1995 року. Компанія сертифікована згідно з міжнародним стандартом якості  ISO 9001:2008.

Щиро вітаємо керівництво та колектив підприємства із ювілеєм! Бажаємо вам наснаги у роботі, взаємоповаги, довіри, задоволення від тієї справи, якій присвячуєте життя та сили. За весь цей період ви  докладали чимало зусиль для вдосконалення роботи, демонстрували ініціативність, наполегливість, обізнаність у справі, що допомагало розвитку та становленню вашого підприємства. Зичимо вам і надалі рухатися в ногу із часом, щоб набутий цінний досвід та високі результати з кожними роком тішили вас. Успіхів і процвітання вашому бізнесу!

Тернопіль житлово-комунальний