Головна Новини Техніку “Мрії” розікрали давно?

Техніку “Мрії” розікрали давно?

Мрія

Кримінальне провадження за фактом незаконних дій щодо майна, на яке накладено арешт (частина перша статті 388 ККУ ), розслідують слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини. Техніка, що належала агрохолдингу «Профіт контроль» і зберігалася на території ТОВ «Мрія лізинг» у Хоросткові Гусятинського району, зникла, а деяка частково розукомплектована.

Із заявою до правоохоронців звернувся уповноважений представник холдингу із заявою про те, що техніка, яка належить підприємству та яка зберігалася на території товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія лізинг» розукомплектована.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що майно, яке було арештовано в межах кримінального провадження, що його зараз розслідують слідчі Головного управління Національної поліції України, і яке не підлягало ні розтраті, ні відчуженню, ні знищенню, ні пошкодженню, насправді розкрадене, а частина техніки розукомплектована.

Тривають оперативно-слідчі дії. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до незаконних дій з арештованим майном, повідомляють у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.