Головна Новини Тернопіль показує Україні приклад ставлення до природи та екології (фото)

Тернопіль показує Україні приклад ставлення до природи та екології (фото)

Приклад відповідального ставлення до природи й екології показує Україні Тернопіль.  

У місті учасники соціальної ініціативи “Єднання поколінь” взяли під опіку Грабову алею, що на проспекті Злуки біля парку “Національного Відродження”, та кличуть небайдужих тернополян у суботу, 27 червня, о 17. 00 на чергову толоку.

“Екологічні акції й толоки давно стали доброю традицією для  учасників “Єднання поколінь”. Власним прикладом вони показують молодшим, старшим поколінням і своїм одноліткам, як потрібно ставитись до природи й свого міста, –  констатує заступник міського голови Тернополя, голова правління БФ “Єднання поколінь” Леонід Бицюра. – Коли ми обирали ділянку для нашої чергової  толоки, то звернули увагу на кількість скарг щодо засмічення цієї  унікальної Грабової алеї. Сумнівів не було. Спільно взялись до роботи. Після першої ж толоки тернополяни поважного віку вирішили заопікуватись алеєю та облаштувати тут затишне місце для зустрічей і відпочинку”.

Окультурити, встановити освітлення, лавки й влаштувати інклюзивну зону…  Це тільки дещиця задумів файномістян золотого віку.  Пояснюють: місцина тут дуже мальовнича й зручна для добирання. А спілкування й навчання на свіжому повітрі – встократ корисніші для їхнього здоров’я. Щиро дякують меценатам і всім, хто вже долучився до толоки.

Кажуть: добрих справ ніколи багато не буває! Тож, роззирніться, може, й поруч вас є алея, сквер, куточок зеленого раю, що потребує толоки й опіки.