Головна Новини Тернопільщина готується до ЗНО (Відео)

Тернопільщина готується до ЗНО (Відео)

Наближається пробна та основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Пункти проведення ЗНО відповідними засобами захисту забезпечать Міністерство освіти і науки спільно з Групою Нафтогаз, ЮНІСЕФ Україна та Посольством Швейцарії в Україні.

Як повідомила начальниця управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома, у наявності будуть одноразові рушники, мило, маски тощо. Крім того, залучать й медичних працівників, які при вході вимірюватимуть усім учасникам температуру.

«Учні, в яких може виявитися підвищена температура, отримають від медиків вичерпні рекомендації щодо того, як взяти участь у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, — розповіла Ольга Хома. — Серед учасників зовнішньо-незалежного оцінювання будуть не лише цьогорічні випускники, а й випускники попередніх років, які невдало здали зовнішньо-незалежного оцінювання або ж ті, хто цьогоріч вже визначилися із вищим навчальним закладом та хочуть кращих результатів ЗНО».
Основна сесія зовнішньо-незалежного оцінювання стартує 25 червня й завершиться 17 липня.
«Наприкінці липня або на початку серпня абітурієнти отримають результати і ми вчасно зможемо розпочати вступну кампанію у вищі навчальні заклади», — підсумувала Ольга Хома.