Головна Новини Тернопільські “сутенери” і проститутки пішли в Інтернет?

Тернопільські “сутенери” і проститутки пішли в Інтернет?

7fb749ee95c8e5915b4052f25528dbaa (1)У ході проведення спецоперації УМВС у в Тернопільській області, правоохоронців зацікавила анкета одного зтернополян. Під час відпрацювання з’ясувалося, що чоловік через всесвітню мережу займається звідництвом.

Міліціонерам вдалося з ним поспілкуватися не лише через інтернет, але й в реальному житті. Чоловік зізнався, що залишив свою анкету на сайті знайомств.

Через деякий час йому написала дівчина, яка повідомила, що родом із Хмельницької області, а на даний час проживає в Тернополі. Під час переписки вона повідомила, що через складне матеріальне становище та безробіття час від часу надає сексуальні послуги чоловікам за гроші. Жінка залишила в переписці номер свого мобільного телефону і попросила, якщо будуть клієнти, які захочуть інтимних стосунків за гроші, телефонувати їй. Дані послуги коштуватимуть від 100 до 300 гривень за годину.

Так в різних місцях Тернополя відбулося 4 зустрічі з різними чоловіками.

Дані відомості внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2-х років.

Відносно дівчини складено протокол за ст.181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.