Головна Новини Тернопільські спортсмени стали переможцями на чемпіонаті України з акватлону (Фото)

Тернопільські спортсмени стали переможцями на чемпіонаті України з акватлону (Фото)

24-25 вересня у м.Трускавці Львівської області проходив чемпіонат України з акватлону серед юнаків та дівчат 2009-2011 р.н., участь в якому взяла і команда КДЮСШ №1 Тернопільської міської ради.

За результатами змагань, команда дівчат КДЮСШ №1 здобула друге місце у командному загальному заліку чемпіонату. У складі команди: Лапичак Анна-Яна, Майовська Анна та Водарська Наталія.

В індивідуальному заліку тернополянка Майовська Анна стала срібною призеркою змагань.

Команда юнаків КДЮСШ №1 також зайняли почесне друге місце, ставши срібними призерами чемпіонату у загальному командному заліку. У складі команди: Побережський Андрій, Уніят Михайло, Попінко Нікит.

У індивідуальному заліку бронзу здобув Побережський Андрій.

Окрім того, у Трускавці пройшли також Всеукраїнські змагання з акватлону серед юнаків та дівчат 2006-2008 та 2012 р.н., де тернопільські спортсмени показали високі результати та здобули почесні призові місця:

І місце – Протоковська Діана-Марія (серед дівчат 2006-2008 р.н.);

І місце – Прус Софія (серед дівчат 2012 р.н.);

ІІІ місце – Табачинський Олександр (серед юнаків 2012 р.н.).

Вітаємо та бажаємо успішних стартів нашим спортсменам! Швидкого бігу та легкої води!

Довідка. Акватлон – один з видів багатоборства, що включає біг та плавання. Для різних вікових груп – різні дистанції. Згідно з Єдиною спортивною класифікацією України, за підсумками змагань спортсменам присвоюються спортивні розряди з акватлону.