Головна Безпека в місті Тернопільські оперативники затримали наркоторговця

Тернопільські оперативники затримали наркоторговця

11 тисяч євро, 12 тисяч доларів США та 45 тисяч гривень вилучили правоохоронці у тернополянина під час проведення санкціонованого обшуку. Чоловіка підозрюють у торгівлі забороненими психотропними речовинами, а саме – метамфетаміном.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника підрозділу протидії наркозлочинності в Тернопільській області Андрія Шафранського, у поле зору правоохоронців тридцятип’ятирічний підозрюваний потрапив кілька місяців тому. Весь час оперативники документували та перевіряли інформацію. Під час однієї з оперативних закупок тернополянина піймали на гарячому. Працівники поліції звернулися з клопотанням до суду щодо арешту чоловіка. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Андрій Шафранський каже, що підозрюваний уже фігурував у кримінальних провадженнях відповідно до статті 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Відповідатиме за аналогічний злочин і тепер. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.