Головна Новини Тернопільські “бариги” наживаються на гостях нашого міста

Тернопільські “бариги” наживаються на гостях нашого міста

Тернопільські “бариги” наживаються на гостях нашого міста, а точніше – на молодих фестивальниках, які прибувають до нашого міста зі всієї України, а то й з-за кордону. Файні люди прямують на фестиваль “Файне місто”, аби на найближчі три дні сповна відчути енергію свободу, шалений драйв життя та зробити відпочинок цього літа незабутнім.

Та перший прояв гостинності очікує їх вже на залізничному вокзалі. Хоча впродовж днів фестивалю для гостей працює спеціальний маршрут від залізничного вокзалу та зупинки на вул. Львівській до фестивального містечка і в зворотному напрямку, який курсуватиме цілодобово від півночі 19 липня до 15.00 23 липня, тернопілсьькі комерсанти не можуть оминути нагоду легкої наживи. При цьому традиційно, “по-нашому” націнку роблять не на 20%, і навіть не на 50%, а на всі 100%. Тобто, маршрут. який забезпечили організатори фестивалю, вартує 20 гривень, а “бариги” возять до іподрому за 40 гривень з людини.

Вдоволено потирають руки і таксисти – як показує досвід попередніх років, на дні фестивалю вартість їхніх послуг зростає вдвічі – втричі.