Головна Новини Тернопільській олімпійській чемпіонці з Тернополя медики поставили невтішний діагноз

Тернопільській олімпійській чемпіонці з Тернополя медики поставили невтішний діагноз

Капітан жіночої збірної України з біатлону тернополянка Олена Підгрушна змушена достроково завершити виступи в сезоні 2018/19. Лікарі поставили їй невтішний діагноз, що виключає продовження виступів в поточному сезоні.

Про це повідомляє сайт biathlon.com.ua

Відомо, що Підгрушна має серйозні проблеми із здоров’ям, які виявили в результаті комплексного медичного обстеження. У спортсменки — гостра стадія міокардиту – запалення серцевого м’язу.

Медичний огляд біатлоністка пройшла минулого тижня у Києві. Відтак, його результати змусили Олену всерйоз зайнятися лікуванням.

«Проблеми зі здоров’ям у Олени виникли, як результат перенесеного захворювання в січні цього року. Діагностувати захворювання в умовах виступів на етепах Кубку світу було неможливо. Після того, як Підгрушна провела три гонки після хвороби в умовах погіршеного самопочуття, було прийнято рішення відправити спортсменку на додаткове обстеження для з’ясування причин нездужання. В результаті УЗД, а після й МРТ підтвердили діагноз», — інформує biathlon.com.ua

Тому виступати у цьому сезоні олімпійська чемпіонка, на жаль, не зможе. Адже зараз головне — поправити здоров’я, аби в подальшому радувати своїх вболівальників новими перемогами, пишуть Тернополяни