Головна Новини Тернопільську лікарку нагороджено «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни»

Тернопільську лікарку нагороджено «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни»

Лікаря-офтальмолога, заввідділенням КНП «Тернопільська університетська лікарня» Інну Гребеник нагороджено «Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни»

Урочисте нагородження відбулось в Резиденції Президента напередодні святкувань Дня прапора та 28-ої річниці незалежності України.
Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» удостоєно вищої суспільної міжнародної нагороди –

УКРАЇНСЬКО-ФРАНЦУЗЬКИМ «ОРДЕНОМ КОРОЛЕВИ
АННИ «ЧЕСТЬ ВІТЧИЗНИ» НА СРІБНІЙ ЗІРЦІ

ГРЕБЕНИК Інну Мар’янівну – лікаря-офтальмолога, завідувачку офтальмологічного відділення КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради, головного позаштатного спеціаліста-офтальмолога управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА.
Шлемо вітання з нагоди присвоєння високого почесного звання! Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть вам віри і життєвих сил, Вірних рішень, безперечних успіхів та особистих досягнень у роботі!

Довідково
«ОРДЕН КОРОЛЕВИ АННИ «ЧЕСТЬ ВІТЧИЗНИ» заснований на честь князівни Анни Ярославни – дочки великого князя Ярослава Мудрого, — королеви Франції в XI ст. для вшанування пам’яті Королеви та до 1000-ліття Дня її народження.
Заснування міжнародної українсько-французької нагороди «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» затверджено Постановою X Конгресу ділових наукових і творчих спілок України від 25.03.2008 р. узгоджене з дипломатичними представництвами і діловими інституціями Франції та зареєстровано державними органами під № 94950 від 11.08.2008р.
«Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» належить до категорії найвищих суспільних орденів України і вручається з відповідними протокольними почестями під Державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти, генералом та вищими офіцерами ЗСУ України в супроводі Національного президентського оркестру України Міністерства оборони України.