Головна Новини Тернопільського волонтера відзначили орденом Миколи Чудотворця

Тернопільського волонтера відзначили орденом Миколи Чудотворця

З благословення митрополита Епіфанія єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій нагородив орденом Святого Миколая Чудотворця голову благодійного фонду “Пам’ять і любов” Андрія Савчука. Повідомили в пресслужбі Закарпатської єпарахії ПЦУ.

Тернопільського волонтера відзначили орденом Миколи ЧудотворцяСуспільне Тернопіль

Орден Миколи Чудотворця

Цю нагороду волонтерові вручили за те, що підтримує українську церкву та будує храм преподобного Амфілохія Почаївського в Ужгороді, повідомляє Суспільне

Епіфаній відзначив орденом тернопільського волонтераЗакарпатська єпархія ПЦУ

Храм Амфілохія в Ужгороді

Єпископ Варсонофій зі Савчуком 8 липня передали Ужгородській обласній клінічній лікарні ім. Новака допомогу для медичних працівників, які лікують хворих на COVID-19. Це антисептики та захисні щитки, які були виготовлені церковними волонтерами.

Епіфаній відзначив орденом тернопільського волонтераЗакарпатська єпархія ПЦУ

Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. Андрія Новака

Також у Сваляві в обласний Будинок дитини волонтер та єпископ передали одяг і солодощі дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського пілкування.

Епіфаній відзначив орденом тернопільського волонтераЗакарпатська єпархія ПЦУ

Обласний Будинок дитини в Сваляві

Нагадаємо, також з липня цього року в Старому Вишнівці на Тернопільщині директор фонду відновлює костел святого Станіслава, який побудований у 18 столітті. У 2019 році волонтери благодійного фонду підготували територію та костел до реконструкції.