Головна Новини Тернопільським семикласникам бракує підручників через бебі-бум 2008-2009 років?

Тернопільським семикласникам бракує підручників через бебі-бум 2008-2009 років?

Маленьким тернополянам не дали книги через бебі-бум

У Тернополі батьки школярів обурені до межі новиною про брак підручників. Зокрема, книг не вистачає для учнів 6 та 7 класів. Мама одного зі школярів опублікувала скріншот повідомлення вчителя.

У ньому говориться, що підручників не вистачає на всіх дітей і поставлятися книги в школи не будуть найближчим часом. Причиною такої нестачі є бебі-бум 2008-2009 років. Тоді народилося занадто багато дітей, які прийшли зараз в 6-7 класи, пише  Знай.

Учитель написала, що не вистачає 25 комплектів книг. У минулому навчальному році школа не отримала жодного комплекту підручників. Тому в цьому навчальному році спостерігається така ситуація.

У коментарях батьки школярів обурилися ситуацією. Вони відзначили, що вчителі та директори шкіл могли і порахувати, скільки дітей буде в класах, а потім дозамовити комплекти книг. Також батьки розповіли, що подібна ситуація і в інших містах. Деякі навіть жартувати намагалися з приводу “відмазки” і написали, що вдома борщу не вистачає через те, що ще один їдець народився в 2009 році.