Тернопільським журналістам показали, як роблять справжню ковбасу (фото)




2 лютого журналісти тернопільських медіа та власкори були запрошені в прес-тур компанією «Агропродсервіс». Представники сільгоспвиробника наголошували, що від моменту відновлення роботи Тернопільського м’ясокомбінату, компанія стала підприємством з завершеним виробничим циклом: від насінини до готової продукції, пише Прес-клуб




«Ми показали журналістам виробничі потужності компанії «Агропродсервіс», власний насіневий та соєвий заводи, та шлях, який проходить м’ясо від моменту поступлення на комбінат і до готової продукції», – прокоментував генеральний директор підприємства Іван Чайківський.

По дорозі журналісти також побачили, чим компанія допомагає селу Настасів, де розташовані головні виробничі потужності підприємства. Завершився прес-тур дегустацією продукції Тернопільського м’ясокомбінату.




Категорії: Новини

Теги: ,

Залишити коментар

Вашу адресу електронної пошти не буде опубліковано.

%d блогерам подобається це: