Головна Новини Тернопільський ресторатор розповів про особисте

Тернопільський ресторатор розповів про особисте

Думками про сокровенне зворушливо  поділився на стоірнках свого фейсбуку відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк.

“Дивно, що хлопець із села, приїхавши в Тернопіль, з трьома рублями в кишені, несподівано добився таких результатів. Хоча шлях був дуже складним. Після народження трьох дітей, їм потрібно було дати раду. Та зараз, для нас з дружиною – вони найбільша гордість. Ми виховали дуже сильних фахівців у ресторанному бізнесі. І якби не вони, я б собі не дав ради в житті.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Наші діти не мали вищої освіти, так як це одразу роблять інші. Мені здається, що їм після навчання важко зорієнтуватися в тому нелегкому, жорстокому, я б сказав, житті. Вони повинні спробувати професію із середини.
І в нашій історії, ми пропустили їх по всіх “постах” які є в громадському харчуванні. От Христинка на початках і тісто місила, і офіціанткою була, і мила посуд… Тому вона така сильна зараз. Це її велика заслуга і моя гордість. Ми з Тетяною (дружиною) разом спостерігаємо за їхньою фантастичною діяльністю, і те як вони працюють, просто вражає.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Радості не було меж, також, коли мої дві внучки, їм вже по 11 років, заробляли свої перші кишенькові кошти. Працюючи помічниками офіціантів на Пастерії. Я назвав це одним із найщасливіших днів мого життя. Так вони заробили свої перші гроші”.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀