Головна Новини Тернопільський бізнесмен розшукує свою родину в Канаді та Австралії

Тернопільський бізнесмен розшукує свою родину в Канаді та Австралії

Ярослав Колодій – знаний у місті підприємець, співзасновник групи компаній «ТерКо Авто» і «Джерман Авто», голова громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля»
У своєму ФБ він розмістив оголошення про розшук закордонних родичів:

“Вітаю! Пишу з Тернополя. Шукаю родину. Мені 46 років. Звати мене Ярослав (Славік) Колодій. Шукаю родину в Канаді(можливо Австралії). Шукаю онуків Славка і Ольги Дзюба. Ольга Дзюба з родини Колодій (дівоче прізвище). Мій дідусь Мирослав,який загинув в тюрмі НКВД, є її рідним братом. Вони виїхали в Канаду (Торонто) біля 1943-44 року, тікаючи від совєтів. Ольга з Чортківщини село Капустинці. Славко Дзюба з села Лисівці заліщицького району. Дітей звали Євген-молодший і Стефанія-старша, яка народилась 30.09.1937 в селі Швешківці(Заліщицький район) і померла 20.01.2013 в Montreal Канада.
У Євгена син Давид. Думаю, що Давиду біля 50 років.
У Стефанії дві дочки Ольга і Ромця у віці біля 50 років також. (Ромця померла в 2006 році). Хочеться знайти Ольгу, яка працювала молодою в Австралії. Прошу про допомогу. Поширте, будь ласка, в Українських громадах можливо хтось допоможе знайти Ольгу або Давида.
P.S.
Написав багато, що знав. Щоб легше було б ідентифікувати”