Головна Новини Тернопільська спортсменка стала на захист прав школярів

Тернопільська спортсменка стала на захист прав школярів

Тернопільська спортсменка, громадська активістка Ліля Проць вкотре відстоює права школярів міста. Вона усіма силами домагається, щоб в міських школах було комфортно. Не раз до неї зверталися батьки школярів за допомогою.

Недавно вона помістила на своїй сторінці у ФБ інформацію про те, що днями мала дуже тривалу розмову із начальник освіти  міської ради Ольною Похиляк. І зрештою з’ясувала для себе деякі питання.

“Сьогодні мала тривалу ? розмову, дискусію з начальником управління освіти та науки ТМР Ольгою Похиляк =)

? ЗОШ №15 були виділені кошти але не цільовим призначенням на спортивний зал (просто на ремонт). І керівництво вирішило їх використати на ремонт інших приміщень. Тому вчителі фізкультури та батьки ПИТАЙТЕ з директора….
? Піднімала питання за спортивні майданчики для шкіл. ЗОШ №5 вже виділили частину коштів. Вирішується питання по ЗОШ №4. Ще з січня буду виясняти по двох школах повного дня та ЗОШ №13 (директорРуслан Вавричук). Оксана Палига Iryna Prytula я пам`ятаю про вас 😉
? Епопея по харчуванню у школах продовжується. Питання піднімала сьогодні теж. Через 3 тижня скажу вже трішки більше інформації. Але віз трішки зрушився”.

Дописувачі ФБ підтримують ініціативу Лілі. Найбільше тернопільських батьків цікавить питання харчування школярів.