Головна Новини Тернопільська служба зайнятості допомагає “Укрзалізниці” з підбором кадрів

Тернопільська служба зайнятості допомагає “Укрзалізниці” з підбором кадрів

У рамках Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та ПАТ «Укрзалізниця» триває активна взаємодія Тернопільської обласної служби зайнятості «Укрзалізниця»  зі структурними підрозділами Львівської філії ПАТ «Укрзалізниця» у Тернопільській області.

Під час зустрічей фахівців служби зайнятості із представниками підприємства йшлося про стан ринку праці, інноваційні сервіси та новітні підходи в діяльності служби зайнятості щодо добору та підготовки персоналу (стажування безпосередньо на робочому місці, навчання за індивідуальними програмами), про можливості проведення спільних заходів.

Відтак, у 2018 році було проведено ряд спільних заходів, зокрема 20 зустрічей керівництва організацій, 2 міні-ярмарки вакансій, 1 ярмарок вакансій на території залізнодорожного вокзалу в Тернополі, 2 презентації роботодавця, що сприяли оперативному та ефективному укомплектуванню актуальних вакансій роботодавця.

У результаті – було укомплектовано 44 вакансії підрозділів Львівської філії ПАТ «Укрзалізниця» у Тернопільській області. На 1 січня 2019 року залишаються актуальними 43 вільні робочі місця (електромонтери, машиністи автомотриси, оглядачі-ремонтники вагонів, слюсарі з ремонту рухомого складу, монтери колії, чергові по переїзду та ін.).

Джерело: gazeta.te.ua