Головна Новини Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – дворазова бронзова призерка ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор

Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – дворазова бронзова призерка ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав тернопільську спортсменку, багаторазову чемпіонку України зі спортивної гімнастики Анастасію Бачинську з отриманням двох бронзових нагород на ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі (Аргентина) та вручив сертифікат на отримання премії в розмірі 10 тис. грн.

Зокрема, у фіналі ЮОІ-2018 Анастасія, яка є вихованкою відділення спортивної гімнастики комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № імені Юрія Горайського», посіла третє місце у багатоборстві з результатом 52,322, після чого здобула ще одну «бронзу» у заключному виді змагань серед дівчат у вільних вправах. Тренери спортсменки – заслужений тренер України Тетяна Геращенко, Ганна Лев та Оксана Першина.

«Від імені усієї громади Тернополя вітаю Анастасію Бачинську зі здобуттям чергових високих нагород та пишаюся тим, що така юна тернополянка представляє наше місто та державу на  всеукраїнських та міжнародних змаганнях, – зазначає Сергій Надал. –  А ми і надалі допомагатимемо та підтримуватимемо Анастасію та інших тернопільських спортсменів, які є яскравим прикладом для наслідування і зразком для виховання сильної та свідомої нації».