Головна Новини Тернопільська випускниця претендує на рекорд України (Відео)

Тернопільська випускниця претендує на рекорд України (Відео)

На особливий випускний – особлива сукня. Тернопільська випускниця Марічка Борисяк дослухалася до порад дизайнерки і тепер претендує на рекорд України. 31 липня під час параду випускників буде здійснено замір найдовшого шлейфу. Дівчина каже, від початку знала, що її сукня має бути незвичайною, проте, що саме стане родзинкою – не уявляла, повідомляє Файне місто

“З самого початку це не було моїм задумом. Я просто прийшла для пошиття сукні. Мені важко вгодити, хотілося чогось неординарного. Я була у великих пошуках. З дизайнером ми підібрали вбрання, яке й виявилося платтям моєї мрії. Потім мені запропонували стати моделлю, яка продемонструє сукню. Я – ризикнула, погодилася і тепер з нетерпінням очікую цього дня. Задоволена результатом, ризик оправданий”, – каже випускниця Марічка Борисяк.

Родзинкою сукні, яка буде виконана у стилі “трансформера” є 100-метровий шлейф. Він буде йти окремою частиною. Аби зняти цей шлейф, моделі достатньо однієї хвилини.

“Аби зняти шлейф, достатньо однієї хвилини. А от нести його, це – випробування. Тому робитимемо ми це у супроводі маленьких принцес. Дівчатка готуються, приходять на примірки. Всі готуємося”, – каже дизайнерка Наталі Стефанчук.

Нагадаємо, 31 липня у загальноосвітніх навчальних закладах Тернопільської громади відбудеться вручення атестатів та пройде загальноміське свято «Випускник 2020». Відповідне рішення прийняли 24 липня на засіданні міського оперативного штабу. Тернопільські випускники, як і минулого року, пройдуть пішою ходою через усе місто, проте з дотриманням карантинних вимог. Вручення атестатів, грамот і нагород відбудеться на центральному стадіоні.