Головна Новини «Тернопільобленерго» злило 20 мільйонів на роботи рідній фірмі дружини директора

«Тернопільобленерго» злило 20 мільйонів на роботи рідній фірмі дружини директора

energoВАТ «Тернопільобленерго» 10 березня уклало угоду з ПП «Західенергомонтаж» на будівельно-монтажні і налагоджувальні роботи вартістю 20,07 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», повідомляють Наші гроші.

Йдеться про роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок до електричних мереж. Договір підписано до лютого 2016 року.

Компанія «Західенергомонтаж» заснована в Тернополі фірмою ТОВ «Запорізька Січ», співвласницею якого є Оксана Юхимець, дружина Ігоря Юхимця – керівника «Тернопільобленерго». Директором «Західенергомонтажу» при ній був Володимир Гумен, відомий як помічник гендиректора «Тернопільобленерго».

Наразі «Західенергомонтаж» переоформлений на Миколу Бучму, на якого також записана частка в ТОВ «Енерго-Плюс», де директором є Оксана Труш, яка займає аналогічну посаду в компанії «Запорізька Січ» Оксани Юхимець.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Електромодерн», де засновниками є Володимир і Петро Дмитраші, Олексій Овод і Олександр Прокопів.