Головна Новини Тернополян просять допомогти новонародженій дитині, яка народилась недоношеною

Тернополян просять допомогти новонародженій дитині, яка народилась недоношеною

Буквально вчора, 10 квітня, 33-річній Світлані Романовій у Тернополі зробили кесарів розтин. Дитина перебуває у надважкому стані, адже народилась на 30-му тижні вагітності матері та має вагу 1,400 кілограма.

Батьки немовляти не мають коштів на повноцінне лікування дитини, адже сім’я живе бідно, а Світлана взагалі кругла сирота. Жінка у свої 33 роки була надзвичайно рада, коли дізналася, що вперше стане матір’ю, але щастя було недовгим — лікарі поставили їй невтішний діагноз — гестоз (синдром, що виникає у вагітних і проявляється у нездатності жіночого організму адаптуватися до вагітності). В результаті вона сильно поправилася, має серйозні проблеми з тиском.

Побоюючись за життя матері, тернопільські лікарі вирішили більше не чекати та прийняли рішення робити кесарево. Операція пройшла успішно, але маля надто кволе, його життя — на волосині.

Небайдужих до чужого горя людей просять допомогти матеріально на лікування малечі, яка так прагне жити. Навіть декілька гривень — шанс для дитини на щасливе майбутнє. Кошти можна перерахувати на картку Світлани Романової (ПриватБанк): 5168 7427 0782 3070. Давайте разом творити добро, воно завжди повертається сторицею!
Джерело: Тернополяни