Головна Новини Тернополян вкотре здивувало те, що потекло з їхніх кранів (фото)

Тернополян вкотре здивувало те, що потекло з їхніх кранів (фото)

Мешканці деяких будинків у житловому масиві «Дружба» учора, 13 листопада, буди неприємно вражені з того, яка вода текла із їхніх кранів.

Чистої води деяким жителям мікрорайону, на жаль, було важко набрати. Із кранів текла потемніла і дуже темна рідина, яка, за кольором, швидше нагадувала коньяк чи пиво, аніж воду, пишуть Тернополяни

Так, світлиною зовсім непрозорої води у своєму будинку поділилася в соцмережі Фейсбук тернополянка Інна Шинкевич, яка проживає на вулиці Володимира Винниченка. На фото і справді можна побачити, що у посудину з довгою ручкою тече вода, схожа на дощові стоки.

Інша тернополянка Мар’яна Порохняк, повідомила, що на Карпенка вода також була не надто чиста. «Кава, бігом набирайте за ціною води», —  пожартувала жінка.

Деякі тернополяни коментують, що в них з якістю води все гаразд, а проблема могла виникнути індивідуально у квартирі. Ще інші містяни додають, що темна вода тут тече не вперше.

—   То якесь поширене явище і вже не перший раз. Чому не звертаєтеся в ЖЕК чи ОСББ, хай фіксують, а далі у водоканал, можна і колективну заяву в суд, ФБ, крім прикольних моментів, нічого не дасть, —  зауважила Anita Gevko.

—  То швидше пиво Чернігівське темне. Треба брати чіпси і кальмари і йти до Вас—  пожартувала Tanyushka Dydyn.

—   Мабуть в вашому районі незрозуміло, що з трубами. Я в себе “район таксопарку приватні будинки” давно такої води не бачив, —  зазначив Роман Михайлишин.

—  Якщо на вулиці брудно, потрібно взуття помити, якщо вода брудна, потрібно її профільтрувати. Все дуже просто: не личить ходити в брудному взутті і тим більше користуватися брудною водою. Фільтруйте і бережіть своє здоров’я, — додав  Володимир Кузьма.

—  Це від того, що в Бережанах перекрили, то вона потекла до області… Що, ні? —  прокоментувала Надія Горанина.

674534.jpg

74601202_2576198829128891_7925816683921408000_o.jpg