Головна Новини Тернополянка Тетяна Чубак здобула почесний титул «Mrs. Ukraine World 2021»

Тернополянка Тетяна Чубак здобула почесний титул «Mrs. Ukraine World 2021»

27 лютого вперше у форматі телевізійного шоу в Києві відбувся Національний парад успіху і краси «Mrs. Ukraine World 2021», що проходив під егідою Міжнародного конкурсу «Mrs. World».

Як відзначають організатори, це – інтерактивний форум для українських респектабельних жінок, які встигли досягти успіхів у бізнесі, науці, мистецтві чи соціальній активності. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями і рецептом успіху.

За результатами голосування, перемогу в конкурсі здобула тернополянка, Почесний консул Угорщини у м. Тернополі Тетяна Чубак, яка представлятиме Україну на Міжнародному конкурсі «Mrs. World 2021» на Шрі-Ланці.

Зі здобуттям престижного титулу «Mrs. Ukraine World 2021» Тетяну Чубак привітав і нагородив почесною відзнакою міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Щиро вітаю Вас з перемогою у Національному конкурсі успіху і краси та дякую за те, що Ви робите для міста як консул і як підприємець. Бажаю, щоб на всесвітньому конкурсі «Mrs. World 2021» перемогу здобула саме українка з м. Тернопіль», – зазначив Сергій Надал.

Довідка. Тетяна Чубак – Почесний консул Угорщини в м. Тернополі та Тернопільській області, Президент Благодійного фонду «Подоляни», що опікується підтримкою дітей та осіб з інвалідністю, людей похилого віку, шкіл для дітей-сиріт, талановитої молоді тощо. Координує проекти з підтримку учасників АТО та їхніх сімей, проекти екологічного спрямування та мистецькі проекти «Бізнес і культура». Зокрема, за сприяння Тетяни були проведені виставки художників Романа Романишина та Бориса Буряка, міжнародні виставки «Забарвлене сонячне сяйво» Рота Мікша та «Ленерджи – кращі фото природи». Полюбляє читати та співати. Захоплюється подорожами, спортом та ландшафтним дизайном.