Головна Новини Тернополянка стала чемпіонкою України з фітнес-бікіні (Фото)

Тернополянка стала чемпіонкою України з фітнес-бікіні (Фото)

Провідні культуристи та фітнесисти країни змагатися у Львові на Чемпіонаті України, який відбувся 18 листопада за версією федерації WABBA. У категорії “Бікіні юніор” найкращою стала красуня з Тернополя Евеліна Кушнір.

— А ще чотири місяці тому виступити на цих змаганнях було моєю мрією, — після перемоги написала на своїй сторінці в Instagram Евеліна. — Мрії здійснюються, якщо прикладати для цього зусилля. Перед виступом отримала повідомлення: “Вийди і кайфани”. Так і зробила. Дякую кожному, хто вболівав, пише Погляд.

 

Дівчина працює персональним тренером у атлетично-оздоровчому центрі “Каруна”.

Атлети змагалися за призовий фонд у розмірі 30 000 грн. Також кращі спортсмени отримають право представити збірну України у Португалії на найпрестижнішому змаганні року WABBA INTERNATIONAL «MR. & MS. UNIVERSE», що відбудеться 24 листопада.

Загалом мірятись красою м’язів приїхали близько 200 атлетів з усіх куточків України. Змагання відбувалися у ростових та вікових категоріях жінок та чоловіків. Особливо цікавим чемпіонат України є тим, що на ньому можна побачити атлетів початківців і професіоналів.