Головна Новини Тернополянка каже, що в місті невідомі роблять бізнес на жебраках

Тернополянка каже, що в місті невідомі роблять бізнес на жебраках

Про те, що щоранку в одному з тернопільських парків “менеджерка” розводить на точки безпритульних, які просять гроші, написала у фейсбуці Наталя В.

Наводимо оригінальний допис тернополянки.

“Я не розумію, це тільки мене зачіпає РАБОВЛАСНИЦТВО в Тернополі в 2020 році? На очах у всіх! Чи всі сліпі? Щоранку по дорозі в парк бачу як рівно в 8 00 доглянута чиста акуратно вдягнена жінка розводить по точках попрошайок калік. Тих що по моєму маршруту 5! Це тільки ті, що я бачу по дорозі в парк. Спеціально не шукаю і не приглядаюся. Скільки вона їх має загалом можна тільки уявляти. Та і немає то ніякого значення. Ви ж розумієте, що те що вони зароблять за день, ввечері вона в них забирає.

Ці люди каліки ночують швидше за все в якомусь хліву, і з того що вони зароблять за день їм хіба виділять 1% на кусок хліба щоб не поздихали і склянку горілки щоб смирнішими були. Яка нахрен Європа? Який цивілізований світ? Всі ходять це бачать і ніхто нічого не робить! Хто має займатися цими питаннями: Поліція? Громадські організації? Чи як завжди волонтери? Всі хто мене знає, знають і про моє дуже лояльне ставлення до бомжів, – пише Наталія В.

В коментарях до цього крику душі тернополяни порадили про такі факти заявляти в правоохоронні органи. Навіть тегнули очільника обласної поліції Олександра Богомола. Але він поки не відреагував, ише сайт Наш час.