Головна Новини Тернополянка знялася у новому кліпі відомого українського гурту (відео)

Тернополянка знялася у новому кліпі відомого українського гурту (відео)

Тернополянка Марія Стопник, яка прославилась завдяки головній ролі у повнометражному художньому фільму «Серефама» та участі в талант-шоу «Х-Фактор», стала ще й героїнею кліпу знаного далеко за межами України електронного музичного гурту ONUKA.

Дівчина, яка володіє неабиякими акторським талантом, «засвітилася» у відеороботі «STRUM», прем’єра якої відбулась 24 вересня на YouTube-каналі. Головний меседж кліпу вдалося зробити максимально чітким — тут підняте питання переробки сміття в Україні, яке вже давно стоїть гостро і, на жаль, досі відкрите,пишуть Тернополяни.

“Кожен ваш перегляд та share відео «Strum» — це відрахування з монетизації на підтримку життєдіяльності сміттєсортувальних станцій”, – йдеться в інформації під відео на YouTube.

Самі зйомки кліпу проходили на сміттєзвалищі під Києвом. Режисером його став Алан Бадоєв.

«Жарило сонце, ноги заплутувались в пакетах і смітті. І ще декілька днів здавалось, що звалище і його запах на всіх речах і всередині. Але результат – кайф! Дякую Алан, дякую Onuka, дякую всім, хто причетний до цього. Було круто», — написала про свої враження від зйомок Марія Стопник на сторінці в мережі «Фейсбук».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mh-Tmh7NuDY&w=560&h=315]