Головна Новини Тернополянка викинула в підвал цуценя в коробці, перемотаній скотчем, щоб позбутися його

Тернополянка викинула в підвал цуценя в коробці, перемотаній скотчем, щоб позбутися його

Про це пишуть волонтери у  групі Чортків Безпритульні тварини

Шокуючу розповідь пише адміністратор групи, де також надали фото молодої жінки, яка за словами волонтерів свідомо вбиває тварин (його не прикріпляємо з етичних міркувань).

“Тернопіль поповнюється шкуродерами!
П.Вікторія Пахомова обірвала телефон волонтерам в пошуках собачки.Її привезли одну.Після слів про ” блохастих та смердючих цуциків бо у мене квартира”хоча це далеко було не так,тваринка їхала з домашньої перетримки від п.Віки звісно забрали цуценя. .Купити собі ” не смердюче” Віка та її сім’я звісно невзмозі і знайшли волонтерів з району з м.Заліщики.
Дівчата привезли двічі вакциновпне, дезгельміноване чудове цуценятко!!! П.Віка потримавши його пару днів вирішила позбутись малечі дуже оригінальним способом закривши цуценя в коррбці ,перемотати скотчем та занести в підвал!!!.
Зараз і надалі шукає собі собаку!
Волонтери, заводчики та просто небайдужі люди запам’ятайте ці лиця і цю сім’ю. Це брехливі, підлі жорстокі шкуродери”

Після розголосу Вікторія, про яку йдеться, пояснила волонтерам, що цуценя просто “пропало”.

Але у коментарях під дописом  інші волонтери та небайдужі люди пишуть, що дана жінка продовжує шукати собак, але вони постійно “пропадають” і підозрюють, що вона організувала конвеєр смерті. В якості доказів прикріплюють переписку з Вікторією, де вона шукає собачок на ОЛХ.

До слова, цуцика вдалося врятувати – його виходили люди, які дивом знайшли живу істоту у закритій коробці.