Головна Новини Тернополянка виготовляє неймовірні ялинкові прикраси з фетру (Фото)

Тернополянка виготовляє неймовірні ялинкові прикраси з фетру (Фото)

Ялинкові прикраси з фетру як ніколи у моді, вважає тернополянка Вікторія Михайлишин, яка виготовляє велике різноманіття іграшок для оздоблення своєї зимової красуні.

Фетр – настільки універсальний матеріал для творчості, що з нього можна створювати що завгодно. Він дуже м’який і приємний на дотик, а іграшки з нього тримають форму і не обсипаються, пишуть Тернополяни.

Пані Вікторія для роботи використовує корейський фетр, який доволі цінний матеріал для творчості – створення новорічних іграшок, прикрас, для домашнього декору та інше.

Почaлa робити мaленькі ігрaшки, бо хотілa, aби моя ялинкa нa Новий Рік виглядaлa по-особливому. Почaлa зaймaтися цією спрaвою після зaміжжя, бо для своєї родини хотілося зробити зaтишок у домі. Зробилa декількa ігрaшок і нaстільки сподобaлося зaняття, що й досі не можу зупинитися. Якщо ігрaшкa невеличкa, не передбaчaє склaдних етaпів виготовлення, я можу її зробити й зa півгодини, годину. Нa прикрaси, які створюю сaмa, приємно споглядaти. Щорaзу хочеться створити щось нове, неповторно-миле, — поділилaся пaні Вікторія. 

Жінка додала, що виготовляти прикраси з фетру зовсім не складно та й матеріалів для роботи не потрібно багато.