Головна Новини Тернополяни та львів’яни найкраще дотримуються карантину

Тернополяни та львів’яни найкраще дотримуються карантину

Серед усіх мешканців великих міст, львів’яни та тернополяни найкраще дотримуються правил самоізоляції.

Про це свідчать дані компанії «Київстар», що ґрунтуються на аналізі пересування абонентів мобільного зв’язку, передає VGORODE.

Найбільш сумлінно в країні слідують карантинним обмеженням міста Львів і Тернопіль. А серед областей – Київщина та Одещина.

Система компанії «Київстар» відстежувала зміни базових станцій телефонами абонентів і віддалення від зони звичного місця розташування на радіус понад 1 кілометр упродовж дня, за який і розраховують дані.

Відтак, згідно з отриманими даними, найбільше абонентів обмежили своє пересування на період самоізоляції на Київщині – 29,2%. На другому місці Одещина із показником 21,9%, а та третьому – Харківщина (19,15%). За нею слідують Львівщина (18,8%) та Дніпропетровська область (18,3%).

Також сумлінно до обмежувальних правил карантину поставились Полтавська (16,8%), Запорізька (16,2%), Тернопільська (15,8%) та Івано-Франківська області (15,8%).

Щодо міст, то найкраще дотримуються самоізоляції Львів (62%) і Тернопіль (59%). Далі за лідерами – Черкаси (48%), Рівне (42%), Івано-Франківськ (37%).