Головна Новини Тернополяни – серед переможців конкурсу юних фотоаматорів

Тернополяни – серед переможців конкурсу юних фотоаматорів

У  Кременчуці Полтавської області відбувся Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів “Ми – діти України”. У конкурсі також взяли активну участь вихованці гуртка фотоаматорів Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (керівник гуртка – Георгій Боровик, член Спілки фотохудожників України).

Юні гуртківці-фотоаматори стали переможцями Всеукраїнського конкурсу, здобувши дипломи за ІІІ місця: Маліцький Володимир – в конкурсі домашніх завдань за фотороботу “В геометрії колеса” та Данчук Данило – за фотороботу “Дорога додому” в номінації “Жанрове фото”.

Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів “Ми – діти України” має чимале значення для патріотичного виховання підростаючого покоління. Результатом проведення заходу є тисячі фотографій та відео робіт, зробленихюними патріотами. У кожній світлині учасники заходу демонструють шанобливе ставлення до національних традицій, безкраї простори України та розкривають суть щирої української душі, пише obltechnik.te.ua.

Учасники заходу отримали не лише неоціненний досвід, а й незабутні враження та емоції від конкурсу.