Головна Новини Тернополяни розповіли журналістам, чому хрін має стояти на кожному столі

Тернополяни розповіли журналістам, чому хрін має стояти на кожному столі

Тернополяни розповіли журналістам ТСН , чому хрін має стояти на кожному столі. Бо це – природня Віагра, пояснює журналістам дієтолог. Телевізійники дізнавалися чим корисний хрін і у якому вигляді споживають цей овоч в Україні. Кулінарні рецепти випитували в мешканців Тернопільщини.

У родині пана Любомира і пані Лесі готують білий та червоний  хрін – з буряком та без, додаючи до тертого овочу оцет, сіль та цукор.

Джерело вітаміну С і природна віагра: чому хрін має стояти на кожному столі. Хрін – національний український суперфуд. Чому від нього плачуть, готуючи вдома, та скільки видів заправок із хрону пропонують промислові виробники – розкаже ТСН