Головна Новини Тернополяни просять про новий маршрут «Новий світ- Бам»

Тернополяни просять про новий маршрут «Новий світ- Бам»

Новий транспортний маршрут може з’явитися у Тернополі. Петицію, яка набрала майже 400 голосів щодо нового маршруту, який має з’єднати Новий світ та Бам, підтримали на черговому засіданні виконавчого комітету.

«Жителі мікрорайону Новий Світ змушені їхати на БАМ, пересідаючи з однієї маршрутки на іншу, або йти пішки, – пише автор петиції Тетяна Шевченко. – Пропоную облаштування нового маршруту – НОВИЙ СВІТ(від Циганки) – БАМ (Злуки, 11 школа, Київська, 15 квітня, Корольова і т.д). Це полегшить тернополянам можливість дістатися на роботу, до школи тощо. А тим, хто живе на БАМІ, буде зручно дістатися до пляжу “Циганка”».

Прохання тернополянки, як зазначив начальник управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський, врахують при розробці нової транспортної мережі, над якою зараз працюють.

«Це не означає, що маршрут буде такий, як його подали у петиції, але ми врахуємо його при плануванні нової транспортної мережі, – додав міський голова Сергій Надал. – Він може бути дещо зміненим, враховуючи зауваження профільної комісії, поліції. Якщо буде можливо, то такий маршрут запровадимо».