Головна Новини Тернополяни діляться порадами як боротися із простроченим товаром на прилавках магазинів

Тернополяни діляться порадами як боротися із простроченим товаром на прилавках магазинів

Недавно тернополянка Олеся Стецю опублікувала у соцгрупі Тернопільські новини пост у якому розповіла як у відомому тернопільському супермаркеті продавали прострочений товар за акційною ціною.

“І знову Novus неприємно вражає. Ціна на протерміноване пиво навмисно на 10 гривень менша. І це новорічна акція”, – написала  дівчина і прикріпила фото алкогольного напою на якому добре видно, що термін придатності його прийшов.

Пост дівчини набрав популярності серед тернополян. Люди скаржаться, що неодноразово потрапляли в такі ж ситуації. І якщо в супермаркеті можна ще хоч якось боротися із цим, то в сільських магазинах, де не видають навіть чеків, не можливо нічого довести.

Проте були і такі люди, що наголошували, що з недобросовісними продавцями потрібно боротися:

“Зняти відео – написати в облспоживслужбу на імя підприємця для проведення позапланової перевірки. За обзивання – викликаємо поліцію, складається акт”, – написав Володимир Кучерявий.

Інші ж радять йти на ринок:

“На ринок ходіть, там є повне право вибору товару, якість товару, чеки за покупку видають, і повернення товару роблять, і “матом Вас покриють”. Супермаркети – це магазини самообслуговування, ви самі вибираєте товар який вам підходить по якості і ціні, вам його не нав’язують”, -написала терноплянка Інна.