Головна Новини Тернополянин Назар Дзівульський зі скандалом покинув шоу “Холостячка”

Тернополянин Назар Дзівульський зі скандалом покинув шоу “Холостячка”

Холостячка Ксенія Мішина органзувала прес конференцію для того, щоб подивитися на фаворитів шоу збоку. Зокрема, на прес-конференцію був запрошений Назар Дзівульський із Тернополя.

Як інформує “СТБ”, на конференції теми порушувалися різні: починаючи від фаворитів, закінчуючи сексом.

Далі чоловік вирішив розповісти, як сильно він дорожить своїм сином. Але з’ясувалося, що редакція проекту “Холостячка” отримала заяву про те, що Назар Дзівульський відмовився від свого сина і прав на нього.

“Це був складний період у той момент. Але я ніколи не кидав свого сина. Тоді хотілося дружині додаткових фінансів від держави”, — спробував виправдатися чоловік.  Ба більше, він зараз платить аліменти в розмірі 2,5 тисячі гривень щомісяця.

Відразу після пресконференції Холостячка побачила відео колишньої дружини Назара. Жінка зазначила, що батько Платона не допомагав їм із дитиною, бачилися вони буквально кілька разів за шість років, а Назар має заборгованість по аліментах.

“Він кинув нас, коли Платону був тиждень. З народження дитини він бачив її разів 12. Сьогодні він пишається ним, а праці до цього не було докладено жодного дня. Жоден день народження він не провів із ним. Кажу, як перед Богом”, — зізналася Людмила.

“Приходити сюди і спекулювати на сині… Тотальна брехня. Я зателефонувала мамі Платона, і вона мені розповіла, що за місяць до проєкту Назар повідомив синові, що він його батько”, — прокоментувала Ксюша.

Холостячка повідомила учаснику про те, що знає правду. А також додала, що якщо Назар спробує помститися колишній дружині за оприлюднення фактів, то він матиме справу з адвокатами Ксенії.