Головна Новини Тернополянин за кордоном травмувався на будівництві і впав у кому (Відео)

Тернополянин за кордоном травмувався на будівництві і впав у кому (Відео)

Весілля, нова робота, вдале стажування за кордоном – спільне життя подружжя Кав’юків лише розпочиналось. Молодята планували переїхати у Словаччину, де Ігор знайшов хорошу роботу.

Проте біда обірвала всі плани. У Братиславі 31-річний тернополянин впав з висоти й отримав серйозні травми. Чоловік вже третій місяць перебуває в комі. “Я звечора розмовляла з ним по телефону, все було добре. Вранці він вже не брав трубки, тоді я запідозрила щось не ладне, пише Тернопіль 1

Потім підняли трубку його співмешканці й кажуть: “Ви не переживайте, він впав зі сходів все буде добре, його забрали в лікарню”, розповідає дружина Інна Кав’юк. Дружина розповідає, у Словаччині Ігореві провели операцію на мозок. Потім перевезли у Київ. Крім того, в чоловіка виявились пошкодженими легені та печінка. Зараз його стан важкий. Мама Ігоря досі не може повірити в те, що сталося. Не розуміє хто винен і що буде далі.

“Як так могло з ним статись, як він поїхав здоровим. Якщо я ще ввечері йому дзвонила, а потім через добу таку звістку отримати. Потім ми дізнались, що це вже кома, це надовго. Був втрачений час. Йому вчасно не надали допомогу”, бідкається мама Ярослава Кав’юк. На лікування та реабілітацію сім’я уже потратила більше 700 тис гривень. Відтак, рідні залізли в борги, розпродали усе майно, в тому числі й будинок в селі. Та попереду ще кілька місяців боротьби за повноцінне життя чоловіка і сина.

“Ще треба багато, десь 200 тисяч. За минуле лікування ми вже розрахувались, ще треба на лікування та реабілітацію. Ми вже позичили, і в кредити залізли, ми вже все зробили. Використали усі можливі ресурси”, каже мама.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8irf66B1f_U&w=560&h=315]