Головна Новини Тернополем їздив таксист-наркоман, який ще й обкрадав машини

Тернополем їздив таксист-наркоман, який ще й обкрадав машини

Оперативники кримінальної поліції затримали двох мешканців обласного центру. Чоловіки більше місяця спустошували автомобілі, які водії залишали без нагляду у дворах будинків чи біля неподалік власних помешкань.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, жертвами дуету крадіїв стали жителі Тернопільського, Збаразького, Кременецького та Підволочиського районів, а також Тернополя.

Невідомі викрадали все, що безпечні власники залишали в салоні, а також акумуляторні батареї, магнітоли та інше майно. Не перебирали злодії і автівками – залазили, в іномарки, у вітчизняний транспорт та вантажний.

Наразі чоловікам інкримінують близько сорока епізодів. Іх піймали на гарячому в ніч з 9 на 10 квітня. За цей час злодії встигли обікрасти ще чотири автотранспорти. Як стало відомо, вони обоє раніше судимі за майнові злочини. Один з крадіїв підпрацьовував водієм таксі і є наркозалежним.

Злочинний дует у скоєному зізнався. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК. Речові докази вилучили. Оперативники встановлюють причетність чоловіків до інших злочинів, вже відомо місця, куди крадії збували товар, здобутий злочинним шляхом. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 ККУ – крадіжка.