Головна Новини Теребовлянка вибухнула обуренням до активістів, які боролися за бруківку на центральній вулиці

Теребовлянка вибухнула обуренням до активістів, які боролися за бруківку на центральній вулиці

У 2018 році, коли розпочався капітальний ремонт центральної вулиці Теребовлі, жителі міста заблокували рух автотранспорту. 

Таким чином вони висловлювали свій протест проти ремонту, мовляв, захищають історичну бруківку. інша частина мешканців, зокрема ті, хто живуть вздовж даної вулиці, ще й до зараз “дякують” землякам. Приміром, днями Ylia Ruda написала:

“Хочу подякувати усім “активістам” які минулого року так пристрасно боролися за бруківку на центральній вулиці. Ви навіть не уявляєте який це ” кайф” прокидатися в свій вихідний в 6 ранку, від того що попри твій будинок їде тяжка машина, і через ті кляті ями нею підкидає так що будинок трясеться, гуркіт стоїть страшний.
Я дуже вдячна що ви такой виграли в боротьбі на старезну дорогу…але скажіть, є хоч хтось серед Вас хто може їздить по тій бруківці машиною, і йому ті ями дуже подобаються??? Чи можливо є ті хто живе поряд з дорогою ????? Ммммммм? Ви навіть не уявляєте як це…коли тобі будинок трясеться від того гуркоту. Можливо! Я не спорю! Можливо, і правильно робили що боролися за неї і виграли бій. Але ж, зараз є така можливість аби була і в нас гарна рівна дорога…ну чому б і ні…без ям, без всяких складностей і т.д
Так ні! Нам потрібно тої бруківки яка старезна як той світ! І тепер коли в нашій області почали класти дорогу, нашу Теребовлю оминають, як пса якогось. І не ясно коли нам зможуть зробити нормальну дорогу. Я розумію що бруківка це кусочок історії міста…але ж так не можна!!!
Я от що скажу. Я розумію що зараз на мене повалиться купа бруду в коментарях, але скажіть. Ну хіба ж я не права?”