Головна Новини «Теплі кредити» тепер можна оформити ще в одному банку

«Теплі кредити» тепер можна оформити ще в одному банку

Державною програмою «Теплі кредити» можуть скористатися тернополяни, які хочуть утеплити помешкання. Взяти кредит на зовнішнє утеплення, встановлення пластикових вікон або дверей чи купівлю котла на альтернативному паливі можна у різних банках. А після націоналізації цей кредит можна взяти і в «ПриватБанку». Послуга доступна, як для ОСББ, ЖБК, так і для населення.

«Теплі кредити для ОСББ – наша нова програма з державної підтримки і підтримки місцевих органів самоврядування, які можуть відшкодовувати позичальнику частки відсотків від цих кредитів, – розповів Юрій Акуленко, директор Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку. – Вона вже діє. По Прикарпатському управлінню, яке включає Івано-Франківську і Тернопільську області вже більше 500 кредитів видано. Теплі кредити для фізичних осіб – дуже цікава програма, яка користується великим попитом, її надають всі наші відділення не тільки в Тернополі, а й районах Тернопільської області.».

Клієнти-фізичні особи цього банку, які раніше вже скористалися таким кредитуванням, у березні цього року вже отримали повернення від держави.

«Приватбанк технологічно підійшов до послуги: не потрібно до банку звертатися за рішенням кредитним, клієнти мають картки, де вже розрахований наперед кредитний ліміт на утеплення, – пояснила Юлія Хаєцька, керівник відділення «Центральне» ПриватБанку в Тернополі. – Клієнти тільки обирають фірму, з якою хочуть співпрацювати. У нас є партнери, придбавши послугу чи товар у яких на утеплення, клієнт-фізична особа зовсім не сплачує відсотки за таке кредитування. У травні ми вже видали більше ста таких кредитів. Завітавши  у найближче відділення, можна обирати послугу на утеплення: зовнішнє утеплення приватних будинків, пластикові вікна двері і твердопаливні коли. Якщо серед наших партнерів немає фірми, з якою людина хоче співпрацювати, то є два варіанти: клієнт говорить у якій компанії хотів б придбати товари, ми контактуємо з директорами і підписуємо угоди, або за другим варіантом – клієнт може будь-де утеплитися, але кредит буде платний – ставка становитиме 2,9% на місяць. Ми не обмежуємо клієнтів у виборі, просто коли у нас є партнерські договори, то для клієнтів-фізичних осіб це набагато дешевше».