Головна Новини Телеканал СТБ: тернопільський дует TVORCHI виступив погано через брак досвіду

Телеканал СТБ: тернопільський дует TVORCHI виступив погано через брак досвіду

Під час виступу TVORCHI 22 лютого у фіналі “Євробачення-2020”: став відомий представник України на конкурсі нацвідбору на Євробачення-2020 стався технічний збій, який вплинув на виконання пісні.

Про це за кулісами конкурсу повідомили учасники тернопільського дуету.

Як з’ясувалося, вокалісту Джеффрі Кенні не увімкнули пісню у вушний мікрофон. Він чув тільки свій голос. Технічний збій стався у прямому ефірі.

Під час виступу TVORCHI 22 лютого у фіналінацвідбору на Євробачення-2020 стався технічний збій, який вплинув на виконання пісні.

Про це за кулісами конкурсу повідомили учасники тернопільського дуету.

Як з’ясувалося, вокалісту Джеффрі Кенні не увімкнули пісню у вушний мікрофон. Він чув тільки свій голос. Цю ж інформацію підтвердив менеджер гурту.

Кенні в коментарі за кулісами обурювався та звинуватив у непрофесійності технічних працівників.

“Я не повернуся сюди більше ніколи”, – пообіцяв він журналістам телеканалу “1+1″

Втім організатори конкурсу спростували цю заяву і заявили, що технічних проблем не було,  а причиною невдалого виступу тернопільського гурту є брак досвіду.

“Коментар телеканалу СТБ стосовно виступу гурту TVORCHI у Національному відборі на #Євробачення-2020.

На заяву гурту TVORCHI про те, що під час їхнього фінального виступу в навушнику соліста не було звуку, відповідаємо: звук в «інейрі» був, технічних збоїв під час виступу гурту не було.
Головний звукорежисер проєкту Олександр Цивьян та музичний продюсер Нацвідбору Руслан Квінта наголосили, що у всіх без винятку учасників під час прямого ефіру звук в «інейрах» працював належно. У соліста гурту TVORCHI – також, інакше б він не вступив вчасно у фонограму і не потрапив у ритм.

«Всі бачили, що Джефрі із самого початку пісні й до кінця виступу ритмічно був у музиці та співав синхронно з бек-вокалістами. Це означає, що звук солісту поступав належним чином. Причина того, що соліст випав з тональності і у нього був нестабільний вокал – у відсутності досвіду. Ми стикалися з цими моментами у Джефрі на всіх етапах відбору, починаючи від кастингів і до фіналу. Допомагали гурту виправити їх під час репетицій. Але, як показав фінальний виступ, хлопцям є над чим працювати», – коментує Руслан Квінта”