Головна Новини “Такого я й уявити не могла”: жінка розповіла у яких умовах лікують...

“Такого я й уявити не могла”: жінка розповіла у яких умовах лікують її маму, хвору на COVID-19

У соцгрупі Моя Лановеччина жінка під іменем   Марина Павловна розповіла  про те у яких жахливих умовах лікують її маму, хвору на коронавірус.

Жінка пише, що маму госпіталізували в інфекційне відділення Лановецькох ЦРЛ. Марина очікувала, що у медзакладі мало б бути усе, чисто, стрильно, хоча б мінімум комфорту для хворих. Однак, все виявилось навпаки.

“Мене сьогодні просто розриває від злості?моя мама захворіла вірусом Covid-19, труднощі з диханням, госпіталізували до Лановенцької ЦРЛ в Тернопільській області в інфекційне відділення. Як на мене все має бути стерильно і чисто , але такого жахіття не то що подумати, я навіть уявити нічого гіршого не могла. Так ось у палаті та загалом брудно ( нагадаю відділення інфекційне, лікуються хворі на ковід), дверцята тумбочок відвалюються , хворі лежать на старих панцирних ліжках, у яких для того щоб не прогинались пружини підкладено дерев’яна дошка. По словам мами лежати не можливо, а коли вона сидить, то їй важко дихати. За ліки я взагалі мовчу, не дивлячись на те, що для хворих на COVID-19 вони є безкоштовними, майже всі ми купували за власний кошт, бо вони у лікарні відсутні. А саме головне, я безсила щось зробити, перевезти в кращі умови не можу, бо у Лановенцькій ЦРЛ таких умов просто нема, до іншої лікарні , також не перевезуть бо хвора на вірус. Повна безвихідь, “