Головна Новини «Таких доброзичливих людей ніде більше не зустрічала», – учениця слов’янської школи про...

«Таких доброзичливих людей ніде більше не зустрічала», – учениця слов’янської школи про Тернопіль

Учні Слов’янської ЗОШ № 11 побували на Тернопільщині в рамках 25-го Чемпіонату України з інтелектуально-розвиваючих ігор «КРОКС». У чемпіонаті, який тривав у Тернополі упродовж трьох днів, брали участь 14 команд.
«Цей чемпіонат є найвищою грою в комплексі інтелектуальних ігор», – каже вчитель історії Слов’янської ЗОШ №11 Віктор Мицько. – «До речі, на цьому заході наша команда була єдиною зі Східної України. Ми дуже вдячні за гостинність. Адже для дітей найважливіше – це позитивні, незабутні враження, якими вони набралися тут, у Тернополі».
Організатором чемпіонату виступила Тернопільська ЗОШ № 10. Змагання складалися із трьох блоків завдань – це спортивні, інтелектуальні і розвиваючі.
«До Тернополя завжди хочеться їхати, тут завжди хочеться знаходитись. Ми знайшли дуже багато знайомих. Найбільше подобаються люди, який живуть у цьому місті. Тому що таких доброзичливих людей я ніде більше не зустрічала», – каже учениця 10-го класу Олександра.
У Тернопільському обласному осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» учням Слов’янської ЗОШ № 11 передали україномовні книги.
«Дякуємо за такий подарунок! Нам цікаво читати українською, це наповнює наш словниковий запас», – каже учениця 10-го класу Анастасія.
Перебування дітей на Тернопільщині фінансово підтримав народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик.
«Хочу ще раз подякувати дітям за те, що приїхали до Тернополя. Після їхнього перебування в нашій області, я впевнений, що багато інформації буде передано на схід про те, як насправді живе Західна Україна, що вона абсолютно позитивно налаштована до всіх дітей Сходу, Півдня, Півночі. Ми єдина країна і спільно маємо творити спільне українське велике майбутнє», – наголосив народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик.