Головна Новини Сьогодні у Тернопільському ставі мало не потонув чоловік

Сьогодні у Тернопільському ставі мало не потонув чоловік

Сьогодні на Тернопільському ставі ледве вдалося уникнути непоправного. Неподалік пристані на масиві “Дружба” мало не загинув чоловік. Про це в редакцію сайту Тернополя 0352.ua повідомив та надіслав фото читач Юрій.

Тернополяни, які відпочивали біля ставу, помітили що у воді тоне чоловік. Відпочивальники одразу ж кинулися рятувати потопаючого. Людям вдалося витягнути потерпілого з води, але він був у непритомному стані. Першими на виклик прибув екіпаж патрульної поліції, який перебував неподалік. Поліцейські одразу ж почали проводити реанімаційні дії. Через 5 хвилин після виклику прибули рятувальники, а вслід за ними – “швидка допомога”. 

Вже зараз лікарі “швидкої” надають чоловіку професійну допомогу. Очевидці повідомляють, що після всіх проведених реанімаційних дій чоловік прийшов до тями, тож є сподівання, що з ним все буде гаразд.
Наразі його стан невідомий. Очікуємо на офіційний коментар та подробиці події від поліції та головного управління ДСНС України в Тернопільській області. 

З свого боку хочемо відзначити небайдужість та пильність тернополян і оперативність спецслужб, завдяки яким, імовірно, вдалося врятувати людське життя.