Головна Новини “Стільки людей навіть на ринку не завжди зустрінеш” – депутат про приймальне...

“Стільки людей навіть на ринку не завжди зустрінеш” – депутат про приймальне відділення у лікарні

Пандемія COVID-19 стала найсерйознішим випробуванням для здоров’я населення всього світу та систем охорони здоров’я з часів знаменитої «іспанки» 1918-1920 років.Із самого початку пандемії у світі розпочалася розробка вакцини проти цієї інфекції.

На вакцину чекали весь 2020 рік.І ось зараз у нас є вибір вакцин: AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer. Вакцинуватись можна як в робочий час так і у вихідні. Але маса людей не вакцинується і розповідають неймовірні історії про чіпи та космічні теорії. Не вигадуйте, будь ласка. Не зволікайте і вакцинуйтесь. Немає іншого способу подолати цей вірус.

Щойно був в приймальному відділенні Збаразька центральна лікарня. Стільки людей навіть на ринку не завжди зустрінеш. Лікарі просто виснажені. Місць в самій лікарні практично вже немає.Зараз 79 людей госпіталізовано із підтвердженим вірусом і серед них лише ДВОЄ вакциновані! ДВІ ЛЮДИНИ! Які ще докази ефективності вакцинації потрібні? Звертайтесь до сімейних лікарів і вакцинуйтесь. Жителі Збаразької громади можуть звернутись у Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги та вже незабаром у Клініка Здорова Родина.

Вакцинація — це введення в організм препарату, що виробляє імунітет до захворювань. Вакцина вважається найбільш ефективним засобом для остаточної перемоги над Covid-19 і повернення до нормального життя (яке було до карантинного періоду).

Андрій Рудан