Головна Новини Страшний вівторок – сім ДТП

Страшний вівторок – сім ДТП

ДТП

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, різаною раною повіки та забоями ніг до лікарні швидкої допомоги привезли тридцятивосьмилітнюжительку села Озерна Зборівського району. Її 8 листопада близько 18:30 у Тернополі на вулиці Львівській збив водій автомобіля “МЕРСЕДЕС БЕНЦ 308Д”.

 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що кермувальник рухався вулицею Львівською в напрямку вулиці Тернопільської і в цей момент на проїжджу частину вийшла жінка. Вона переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Потерпілу після огляду медиків, відпустили. У водія провели забір крові на вміст алкоголю в крові.

 

На Бучаччині до травматологічного відділення медзакладу  бригада швидкої доправила мешканця райцентру. Чоловік, керуючи автомобілем «ЗАЗ-968М», потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За попередніми даними, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння і не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний бордюр.

 

У Заліщиках на вулиці Степана Бандери зіткнулися два автомобілі – “МЕРСЕДЕС-БЕНС-124” та «SUZUKI GRAND VITARA. В результаті ДТП пасажир “Мерседесу” із забійними ранами звернулася за меддопомогою до лікарні. Водії попередньо тверезі, але остаточні висновки надасть судово-медична експертиза.

 

До реанімації потрапила ще одна тернополянка. Вона потрапила у автопригоду в дворі будинку на проспекті С. Бандери. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце ДТП встановила, що водій автомобіля “ФОЛЬЦВАГЕН ЛТ 35”, рухаючись заднім ходом, не переконався в безпеці руху та збив жінку, 1946 року. Триває слідство.