Головна Новини Стан “нестабільний”: дружина Віктора Павліка про його стан після втрати сина

Стан “нестабільний”: дружина Віктора Павліка про його стан після втрати сина

Дружина Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розповіла про стан 54-річного артиста після смерті його молодшого сина Павла, пише 0352

Як розповіла жінка фоловерам в “сторіз” у Instagram, втрату музикант переживає дуже важко. Стан Павліка вона назвала “нестабільним”.”Може відволікатися, посміхатися. Навіть пожартувати може, але все це може в секунду припинитися і він просто починає сильно плакати, – розповіла Репяхова. – Постійно дивиться фотографії. Загалом, важко”.

Реп’яхова, яка також є концертною директоркою співака зазначила, що 12 серпня разом із Віктором Павліком відправляється на гастролі, що не може  її не тішити, адже це чудовий спосіб відволіктися від поганих думок.

Судячи з усього, дівчина знайшла спосіб повернутися додому раніше, так як на момент смерті Павла вона з матір’ю перебувала на відпочинку в Болгарії. Незабаром після новин про втрату чоловіка Репяхова повідомила, що відправиться додому.

Нагадаємо, що 21-річний Павло Павлік помер у п’ятницю, 7 серпня. Майже два роки син музиканта боровся з онкологічним захворюванням. Уже в неділю, 9 серпня, відбувся похорон Павла Павлика у Києві. На прощанні із Павлом були присутні лише найближчі родичі та друзі. Для представників ЗМІ церемонія була закритою.